Citiraj:
Autor fler
Ovo mi je u isto vrijeme i smiješno i tužno za pročitati ..
ne ide tebe osobno, Brko, nego je čisto bizarno
kako smijer u kojemu u otišli ostavlja sasvim krivi dojam
na igrače koji klasike u vidu prvih Larinih avantura nisu igrali.
Da je igra ono što se od jednog čistokrvnog TR naslova očekuje,
bilo bi malo čega drugog osim grobnica i kompliciranih zagonetki 
|
Kao što sam rekao ranije, nisam igrao NITI JEDAN Tomb Raider ranije, nisam čitao ništa o tome i nisam gledao filmska ostvarenja. Dakle, nisam o tome znao ništa, osim što sam znao tko je Lara Croft jer sam gledao neke Cosplay filmove. Dalje od toga ništa.
Nadalje, kad sam igrao TR 2013, bilo je tih grobnica, ali su bile više manje na istu foru i nije mi se dalo. Zašto? Nije steam verzija i nemam ačivmente pa mi i nije gušt se ubijati da ih sve pokorim i da dođem na 100%.
A kompliciranih zagonetki i baš dobrih je bilo i tijekom main story gameplaya, tako da nije baš da je bilo sve straightforward.
Citiraj:
Autor BsClocked
Pa to je TR grobnice i zagonetke uvijek bija i osta.
Ofrlje vi to proletite kad ides samo za glavnom pricom normalno da traje kratko.
Neznam meni je ka prijasnje ni bolja ni gora mozda prvi je bija malo woow nakon toliko godina jer nije bilo TR .
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
|
Kao što rekoh, veni, vidi, prođoh i to je to. Nije me se zakeljilo i ne žalim što nisam igrao ranije verzije igre. Ovo mi dođe nešto kao CoD WW2, singleplayer jednom proći i vjerojatno nikad više. Kome krivo, kome pravo

zabavio se jesam, ne mogu reći da nisam, ali to je to.