Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 14.12.2018., 10:54   #9703
Roby86
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor messiah Pregled postova

Koja ti je veličina sobe? Ti zvučnici su 97dB osjetljivosti, što znači da će ti biti duplo glasniji (10dB) od Dali Zensor 1 za istu snagu pojačala.
Ako nemaš neku suludo ogromnu sobu i slušaš s 15 metara udaljenosti, mislim da bi ti bilo koji AVR trebao biti dovoljno jak. Najveća razlika u AVR-ovima su ti featuri (popis podržanih codeca), broj inputa/outputa i room correction algoritam. Nećeš pogriješiti s nijednim od ta 3 branda.

Prije konkretnog modela škicni malo na netu da receiver nema baš neku serijsku grešku (preporučam avsforum).
Hvala puno Messiah...

Soba je 7 x 4 m, zvucnici ce biti usmjereni horizontalno uz dulji krak sobe (7 m), visina sobe je je 3.2 m u dijelu dnevnog boravka i oko 2.6 m u dijelu kuhinje koja je sve jedna prostorija.
Ono sto bas ne pogoduje zvucnicima su dva velika staklena prozora 2 x 2 m uz koji se nalazi TV i cijela multimedija sa prednje i bocne strane sobe u dijelu dnevnog boravka, pa ako tu imate preporuku sto najbolje napraviti bio bih zahvalan. Nazalost to je jedini moguci raspored sobe.

Kuzim za AVR,to sam i pretpostavio, AVS forum je na tapeti zadnjih par dana...
Roby86 je offline   Reply With Quote