Ajde please neka mi netko objasni koja to tarifa iz tomata za 130kn 'pojede' SVE tarife iz ht-a?
Ja placam 150kn mjesečno pretplatu u ht-u, imam 21gb interneta, neograničene pozive unutar ht, 10.000minuta prema ostalim mrežama, maxtv to go sportski plus sa svim arenama i svim sportklubovima u hd-u, pickbox, hbo go hd, stream on opciju....
To isto sve dobijete na tomatu za 130kn? Aha...
Također sam iskoristio ponudu za s9 u pretprodaji, kada je u trgovinama bio 2500kn skuplji, tako da ono, MENI se isplati/isplatilo.
Nekom kome ne treba opcija gledanja filmova i tekmi na mobu sa stram on uslugom koja ne troši promet, nekom kome je 20.000 KOMBINIRANIH jedinica gb/minute/sms VIŠE od 20Gb+10.000minuta van mreže+neograničeno unutar mreže, nekome kome je lakše dat za mob 6500kn nego 4000kn, tome možda tomato ima bolju ponudu

No, kao i sve, i tu ima jedna mala kvaka - u magenti sam pa su cijene takve. Tko nije, ovaj dio priče sa sport+ hd paketom, hbo hd, pickbox, ne ide sve, može dobit samo dio toga u tarifi.
Dakle, sve je to relativno, ne treba odmah đonom i pisat ćiro stajl izjave 'pojede' i dezinformirat ljude bezveze. Ja prvi sam bio skeptik za tu vražju magentu i kontao da su to samo nove obmane i prodavanje magle ht-a, ali na kraju popusti i stvari uključene u taj deal spajanja mobitela i fiksnog dijela priče u magentu su stvarno nezanemarivi i što je najvažnije, nema nikakvih sitnih slova - u bilo kojem momentu se može izać iz magente, promijenit provajdera itd., važno je da nema ugovorne obveze doduše za mijenjanje provajdera, ali i ako ima ug. obveza može se izać iz magente i plaćat po redovnim cijenama fiksne i mobilne tarife ali u tom ne vidim logiku. 20 godina plaćam pretplate za 2 moba i fiksne usluge pa mi je bilo teško povjerovat da se actually može nešto sitno i ušparat i nešto dobit od ovih lihvara zvanih ht.