Citiraj:
Autor syss
evo ti pa slušaj
dakle ovo je upaljen auto, gas nije taknut i prirodnim putem spušten na sad-već-misterioznu crticu sa koje se ne mrda.
btw. map senzor je ponešto labav ovak na prvu, ali samo s prstima ga nisam uspio izvuć van i generalno se to fajn drži, ali vidio sam na netu kak se to čisti pa ću i taj jeftini zahvat napraviti za vikend, makar velim za sada sam oduševljen kako auto radi na ovim laganim minusima.
|
Vidim, al ne čujem
Znači

:
Kaj se tiče MAP-a, mislio sam baš na problem labavosti jer ga atmosferski pritisak zna zbunit zbog propuštanja zraka kroz tu rupu. Onda kod otpuštanja i dodavanja gasa imaš ono trzuckanje. Kad njega fiskiraš, da ne mrda, onda taj problem nestaje.
Ali ajde, možeš ga i očistit ak ćeš već prtljat oko njega (uljne pare ga znaju zamastit).
EDIT: Kod izvlačenja pazi, jer na njemu imaš 2 gumena o-ringa koje ne bi baš trebao masakrirat. U svakom slučaju, kad očistiš i prije nego kaj vratiš natrag, stavi
ovakvu gumicu (brtve za ventile slavine), tak da ti to brtvi tu rupu odozgora, a o-ringovi će ulovit unutra kak trebaju.
Citiraj:
Autor syss
btw. kočiona tekućina mi je nešto ispod mid pozicije u buksi, brijem da je još uvijek stock nutra, jel to neka kritična točka, treba li i to nadosipat ili kao i sve drugo - ignorirat i računat na samo-će-se? 
|
Samo će se
O jebaga, ak je auto star 10+ godina, onda je trebala bit već 3. pred izmjenu