View Single Post
Staro 12.12.2018., 18:47   #1686
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Kal-EL Pregled postova
Jesam, nešto oko 3 m širine ako me sjecanje služi. Slabo koristim, nekako se nadam da ce ove zime biti barem nesto snijega pa da cu manje raditi.
Platno je nista posebno, neka akcija bila u screenelite, najjeftinije kupio ali za full hd dovoljno. Nisam imao prilike gledati na nekom boljem sa boljem projektorom pa da me "kupi" da ulazem u skuplji komplet.
Uzeo u međuvremenu kef q 500, stavio za frontove, sad mi q 300 skupljaju prasinu

ed: evo i slike, malo je nered, spremam to pomalo
Eh, to je ta šema.
Prvo kad si mlađi nemaš para za tako nešto, a kasnije kad si priuštiš - nemaš vremena za uživati u tome

Sviđa mi se kod tebe to što je to dedicated prostorija, možeš s njom što hoćeš.
Ja bi valjda sve zidove i strop obložio sa nekim crnim tapetom
Meni je problem što želim maks zadržati izgled dnevnog boravka, jer 95% vremena je ta prostorija sve samo ne kućno kino.

Citiraj:
Autor cesarus Pregled postova
Jos smislit kako kablove dovesti na strop i to bi bilo to. Nadam se. Na plafonu su JBL CSB5 postavljeni na original zidne nosace. 8ohm su kao i Klipschi jedino im je osjetljivost 88 ili 89 dB. Trebalo bi bit ok, ne smeta im postavljanje direktno na zid.
A nema tu puno filozofije, ili kanalice (koje osobno izbjegavam ako je ikako moguće, alergičan sam na njih ) ili kopaj zid i strop
Javljaj progres u svakom slučaju.
Igorr je offline   Reply With Quote