Citiraj:
Autor suba
Da li je netko koristio https://www.aliexpress.com/item/orig...716947106.html ovako nešto ili nešto slično?
Htio bi dobiti aux in na tvorničkom autoradiju, ali sa što manje komplikacija.
Radi se o Toyoti Auris, model 2007.. Morao bi provjeriti da li uopće imam ovaj cd changer ulaz, ali mislim da imam..
|
imam ja to na yarisu, 2006 godina, mislim cak da je tak isti žuti, nemrem nac sad nigdje u historiju koji tocno model. Ono cega se sjecam je da za istu stvar postoje dva konektora, u principu su isti samo za starije modele ima velike okrugle pinove (slicno ko molex), a novi je ovaj kaj si linkal... Ja sam narucil na blef jer mi se nije dvaput rastavljal auto, radi vec neke 4 godine bez ikakvih šumova, jedino je sve dost tiše, pa zna bit baaam kad prebacis na fm
Uglavnom zguglaj tocan model radija, sigurno je netko sliku naljepil, ne sjecam se od kud sam kupil al se sjecam da je navedeno bilo da odgovara za yaris/godina/oprema, mislim da je 2006ta bila godina redizajna za malu kanticu, pa je bilo navedeno da se provjeri konektor za svaki slucaj. Ako nisi na granici nekog facelifta/redizajna sigurnije je da ces naci tocniji podatak.