View Single Post
Staro 26.12.2005., 13:31   #7
maxxp
Premium

maxxp's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
[QUOTE]Originally posted by fanATIk
[B]je, je... lexmark je super. dok ne treba otić kupit tintu. a moraš kupit oriđiđi jerbo ni nema zamjenske. imao lexmarka, mislim baš z32. dobio ga samo s kolor tintom. potrošio istu i idem ja kupit i kolor i crnu. i veli mi tip u dućanu 650kn. kaj si bolestan, mislim si, printer sam platio 320kn. je veli tip, sa ovom tintom dobijete i novu glavu za ispis.

Reci da se šališ.Kao prvo, sa svakim pisačem dobiješ tonere sa bojom,ne samo kolor,eventualno i malo pakovanje foto papira.Tek toliko za probu.Boja za lexmark nije 650 kunića i neznam kako si došao do te cifre:Svaki toner boje dolazi sa diznama,a ne dobivaš nikakvu glavu za ispis kao dodatak.I da...nema zamjenskih tinti,ali ima punionica Po tvojoj priči ispada da čovjeka nagovaram na zlo.
Poanta svega je:Za nas amatere koji trebamo nekad nekad neki tekst isprintat,svaki je pisač dobar,pa i onaj naj jeftiniji.Pitanje je samo da li odjednom možemo dati za boju 250-300 kuna, ili više puta kroz godinu kupovati "jeftinu" boju.
Pa več i vrapci na grani znaju da proizvođači žive od prodaje boje, a ne pisača,zato okanite se iluzija o jeftinim tintama
maxxp je offline   Reply With Quote