View Single Post
Staro 10.12.2018., 08:56   #1968
Wiz3m4n
Premium
Moj komp

Wiz3m4n's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Dell SE2717H kupio ga prije tjedan dana.....panel skoro pa savršen, bez probijanja,bez bad pixela, bez kalibracije izgleda skoro pa savršeno, freesync obavezno uključiti u driverima, u OSD-u nema opciju za to, pri igrama brz i fluidan, ne primječujem nikakav lag, ghosting i sl.

Igre mi tjera i5 6600K na 4,6Ghz u kombinaciji sa RX 570 4gb i sve radi kao san. U driverima sam FPS ograničio na 74, zbog 75Hz te sve naslove sa uključenim svim slatkišima vrtim u rasponu freesync, te sve je glatko kao san!!

NAPOMINJEM kako sam imao prije ovog monitora Benq 2430T 1ms, 144hz, monitor od 3k kuna i bez ikakve skromnosti kažem kako je slika, fluidnost i sve na strani Dell-a...nemogu a ne načudit se ovom monitoru....onih 144hz sa ovom karticom je san, par igara mogu vrtit preko 100fps/CS i sl. no ostalo pusti snovi, tako da od tih 144Hz ništa, a ovako za midrage korisnike svakako san....fluidnost i ekonomičnost svakako na strani Dell-a

Da ne bi bila samo hvala jedan minus koji i nije takav već prije rekao bih kompromis....a to je 1080p na 27 inch....ako se blizu jako zagleda nije toliko oštra slika kao kod manjih ekrana sa full hd rezolucijom, no to je i očekivano.
No tekst je i dalje oku ugodan i velik što je plus ekipi sa nešto slabijim vidom

mala napomena...ako dođe do reseta amd drivera obavezno morate podesiti ponovno na 75hz jer dolazi do reseta nažalost....imajte to na umu pri svakom rendom resetu računala ili igri pri overclocku jer samim resetom računala/plavih ekrana i sl. dolazi i do reseta drivera od grafičke i isključivanja freesync-a odnosno onih 75Hz
Wiz3m4n je offline   Reply With Quote