View Single Post
Staro 09.12.2018., 14:40   #8509
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Moglo bi biti knapac ali opet dovoljno. Za početak ostavi, spoji i ako vidiš da u gamingu čuješ napajanje da plače i da se znoji, zamjeniš ga.
To napajanje sam imao u kištri zamjensko kad sam čekao Seasonica sa RMA. Tada je bio Ryzen R5 1600 i GTX1070. Najnormalnije sam pičio igre, napajanje je bilo toplo, ali nije patilo tj nije bilo vruće niti je vent probijao bubne opne u ušima.

Tako da, uvijek moš uzet Korsa RMx 650 ili tako nešto provjereno, ali za početak ostavi tog pa vidi sam.

Sent from Usreo Mobara
Ma ako bude radillo sve bez problema ostavim ovo jer je staro 2 mjeseca, kada sam sastavljao konfu u igri je bio r5 2400g , pa se odlucio da bi ipak1600x i sad si gledam ds bi mogao biti na knap. Iako na sluzbenoj stranici od rx 580 nitro pise da je 500 w napajanje dovoljno.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ma držat će bez problema.

Nego nisi li ti nedavno mijenjao rx 580 4gb sa gtx 1060 6gb pa sad hoćeš rx 580 8gb?
Zašto to radiš tj. zašto se zajebavaš? Ako hoćeš upgrade nađi jeftino gtx 1070 i to je to
Ma joj, ne pitaj, u startu sam isao ustediti pa uzeo za malu cijenu rx 580 aorus 4 gb koja je majnala, a i htio sam vise V rama, pa mi se ponudila prilika da je se rijesim i uzeo gtx 1060 koja mi odlicna, al sad me pati sto ne koristim freesync koji mi monitor podrzava, a kolega prodaje nitro od 8 gb ovdje na forumu po dobroj cijeni i reko aj da uzmem i onda mir do daljnjeg. Radim gluposti , umjesto da sam u startu dao 500 kn vise pa uzeo ono sto sam u startu i htio, a to je rx 580 od 8 gb. 😁
slavonac90 je offline   Reply With Quote