View Single Post
Staro 06.12.2018., 09:41   #12004
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Posložen jučer 55XF9005 i sad prvi dojmov prema samsug plamzi PS51F5500:

- Veći ekran a manji tv- samsung je bio 51" a imao je veće bezele (okvir)- tražio sam nešto 58 ili 60" ali toga nema a 65" je prevelika

- Plazma je i dalje mila majka za sd signal, bolje podnosi loš signal, slika je glađa a prelazi precizniji.

- Sd sliku sam podesio i ajde to sad može proć, vjerovatno bi se izio da sam kupio neku jeftiniju misleći daje u skupljih lcdova to puuuno bolje

- Crna boja je ok vidi se na skinu od sat boxa ali slika mi je opet cijela nekako svjetlija - trebat ću se priviknut na ovo, (mana plazme je u tome što je slika tamnija pa onda loša po danu i uz refleksiju svjetla kroz vrata kod mene)

- Slika je dosta svjetlija pa mi malo "prži" oči - opet stvar privikavanja rekoh

- HD i UHD slika je normalno odlična

- Nema valova i kašnjenja po ekranu kao kod lošijih lcd matrica (kod kretanja kamere na nogometu npr.)

- Zbog nikakvih bezela i posljedično tome nemogućnosti smještaja većih zvučnika na staroj plazmi zvuk je bio "bogatiji"

- Tuner nije na razini plazme - na jednom muxu kocka mi sliku koja je na plazmi radila bez greške

- Iako je VA panel ne vidim probleme sa gledanjem iz kuta
zupy je offline   Reply With Quote