Citiraj:
Autor Pupo
Forica izgleda.
|
S obzirom koliko je malo para uloženo, ja zadovoljan.
I nije da "branim" ovaj sistem, ali zvuči puno puno bolje nego što bi čovjek očekivao

A s plazmom sam i dalje oduševljen. Niti viša srednja klasa današnjih tv-a po meni nema bolju sliku, moraš se stvarno isprsiti i dan danas da ju prebaciš po pogledu kvalitete slike.
Citiraj:
Autor Pupo
Inače da se pohvalim, izgubio sam daljinski od projektora. Nekidan ga vadim iz kutije valjda nakon 6 mjeseci i skužim da nedostaje. Nije da ću se ubit zbog toga, al mislio sam da mi se to nemože desiti. Još sam se selio u međuvremenu, tako da tko zna gdje je završio.
|
:/ Bez veze... ali ajde, bar će te prisiliti da kupiš neki harmony, ako već nisi?
1 button to rule them all
Ja sam daljinski od svog projektora valjda upotrijebio ukupno 2 puta (a i od marantza).
Od početka sam sve strpao na harmony, i fino si postaviš akcije od kojih svaka inače zahtjeva po nekoliko akcija na više daljinskih upravljača.
Meni je i super što nakon tipa uključene akcije "film", manipulaciju zvukom šaljem na receiver, manipulaciju sa slikom na projektor a sa bilo kakvom medijom (play/stop/forward... titlovi...) na HTPC (imam receiver za IMON).
Nego, kad ćeš ti osposobiti to čudo od projektora?