Ja se napokon malo poigrao sa stanom u Zagrebu. Skroz sam ga zapostavio u AV smislu od kad sam prešao na platno u Zadru.
Jedini zvuk je bio sa tv-a, i to je žali bože bilo.
Sad sam donio nazad Marantz sr6008 jer je u Zadru sr6012.
Jest da mu ne radio hdmi out, ali me to stvarno ne dira, ovdje mi treba isključivo kao izvor zvuka. A to mu radi i preko hdmi-a i preko optike.
Što se tiče zvučnika, iskopao sam prastare Jamo zvučnike (nekih 20ak godina stare, kupio ih u pevecu, moji prvi HT zvučnici

), 2 oveća satelita i centralni.
Oblik je čisto fajn, ali Izgledali su katastrofa zbog boje. Od imitacije drveta su ali su bili one očajne plastične sive boje

Obojao sam ih u crno ali sam mrežu ostavio original. Nemam volje sad kupovati novu mrežu i postavljati, a i mogu reći da mi se sviđa ova crno-siva kombinacija.
Za stražnje zvučnike sam našao na njuškalu neke sanyo satelite od kućnog kina.
Čovjek ih prodavao za 40 kuna 5 komada

Otišao do čovjeka (because 40 kuna

) i ostao paf, izgledali su stvarno super za tako nešto (nisu bili neka soc defaultna kockica) i svaki je bio teži brat bratu 5 puta nego što sam očekivao.
Zvuče nekim čudom odlično O.o
Iskoristio sam stalke koje praktički nikad nisam koristio.
Kupio ih jednom prilikom prije 10ak godina u plodinama za 100 kuna... slučajno naišao.
Isto soc siva boja.
Obojao sam ih u crno i to je to.
Za woofer sam se jedino eto malo više isprsio. Kupio Bostona asw250 za 1200kn za vrijeme svih ovih silnih popusta.
Ostao sam jako pozitivno iznenađen i njime. Popuni ovaj malo stan savršeno.
Odličan je i za muziku.
Media player mi je ps 4 pro, napravio sam joj custom malu policu iza ovog tv regala.
Stoji vertikalno, ne grije se, gamepad-i hvataju savršeno...
Slike (ne obraćati pozornost na ovih par kablova i blagdanskih lampica... to žena nešto petlja s tim nesrećama

gasi se za vrijeme gledanja filmova/serija):
Citiraj:
Autor Pupo
Po ovom tvom setupu slinim kad god staviš neku sliku, al ono baš slinim. Predobro.
|
Thanks