View Single Post
Staro 04.12.2018., 11:44   #243
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
mislim da je to do famoznog crnog petka

imam valjda 10ak kupovina tamo, sve u roku par dana bilo, to je moje iskustvo i ne znači ništa, ali zbog nečeg (black friday) se sve poremetilo
Ma gle, stvarno ne bi bio problem samo da ne lazu i ne muljaju.
Kazu ti jednu informaciju prije narudzbe, drugu kada narucis i nakon toga se vise ni ne javljaju (ili u mojem slucaju nastavljaju s muljazama preko Facebooka).
Covjek si drugacije sve poslozi kada zna bar okviran datum, a ne da mi i na zadnji predvideni datum otpreme muljaju oko kasnjenja (a doslovno su rekli kako ce sigurno biti poslano bar taj zadnji dan).
Znas sto jos s time naprave? Shebu ljude jer smo zbog toga propustili i BF i Cyber M.
Smijurija kako su stigle stvari narucene iz Njemacke i Spanjolske, a jos ni glasa od paketa koji je udaljen cca 120 km.
Hrpa ljud ceka cijeli 11. mjesec pakete, meni je danas to znanstvena fantastika. Jos sam ponudio da cu im platiti koliko god treba za bar malo brzu dostavu, ali nema odgovora.
Nista, danas radim drugu narudzbu posto nema tko podici paket ako ga danas-sutra ne posalju.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote