View Single Post
Staro 03.12.2018., 19:35   #7327
fortniche
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2018
e

Da se samo nadovezem jos jednom,ja sam 90 posto vremena vani radim,tako da jako malo pratim sto se racunala tice,kad sam kupovao komp rekao sam do 3000 eura max,s time da sam ciljao 2xekrana i 4k da budu jer fotkam,snimam u 4k rezoluciji,uzeo sam 32gb rama nisam htio vise za sada i kad sam to sve kupio i covjek sastavio koji se s time bavi 15 godina dosao kuci boom plavi ekran,ni 5 minuta nisam imao racunalo vrijedno necije godisnjeg primanja,a onda je krenulo prebacivanje imam tonu i hrpu papira ali sto me najvise zabolilo je trgovci koji te samo obruse rijecima,sam si kriv.
Posto sam iz slavonije,sjeo sam i istog dana otisao do zg i upravu,covjek kaze odite u servis i nek vam odmah promjene i uzeo novu maticnu i procesor ma nema sanse,zenska samo kaze kog vi glumite vratite se kuci odite u nasu poslovnicu i posaljite komp i mi cemo vam kroz 4 tjedna javiti sto nevlja.Iako sam rekao tada nakon ispitivanja kod servisera sto nevalja ona kaze i ja mogu svasta napisat na papir i udarit pecat.Toliko o nasem balkan mentalitetu znaci nula bodova.Sad se ubacite u moju kozu meni svejedno vise.
fortniche je offline   Reply With Quote