View Single Post
Staro 03.12.2018., 19:17   #7326
fortniche
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2018
Citiraj:
Autor mamutarka Pregled postova
brate daj neki razmak, zarez, točku, ubiše me ovo
Sorry nisam neki lik za pravopis,no znaci ne isplati se 1080ti na ovaj procesor,mene zanima samo da za sljedece igre koje ce dolazit mogu izvuci max
Nisam planirao kad sam uzimao gledao sam 2x monitora 4k,uzeo tada graficku koja je bila sasvim solidna,i procesor i7 zamjenio za i5 jer sam pri kupnji kompa dobio dva pokvarena,na sto smece od trgovine nisu priznali sto vise otisao sam do zg gdje je uprava prebacila na servis,a zena iz servisa bih samo rekla vratite se kuci i posaljite komp i cekajte 4 tjedna dok popravimo iako sam tada htio dati novce za novu maticnu i procesor,toliko me to ubilo da sam bio razocaran i da me bilo briga kao sto rekoh iskesirao 22,500kn a komp 5min nije radio i nakon svega tog,sam sada na ovome
Komp radi odlicno,sve pokrece,ali ja iskreno neigram trenutno zahtjevne igre,ali u buducnosti tocnije volio bih igrat na 1440p i 4k kasnije pa sam zato htio uzeto 2x1080 ili rtx 2080TI
Poslusat cu savjet pa mi onda sastavite konf sa dobrim procesorom i da pasu 2 1080 ili rtx2080TI novci nisu problem da se razumijemo sad bih narucio i i9 najjaci ali je stvar da hocu polako jer igram samo fortnite i minecraft tako da i ovo sto imam je previse

Evo kakvi ljudi rade u trgovinama pitam dali pase hladnjak za procesor u kuciste kaze sve stima,evo slike kako izgleda kuciste i novce kad dajte

Zadnje izmijenjeno od: fortniche. 03.12.2018. u 19:37.
fortniche je offline   Reply With Quote