Pozdrav svima,davno sam ovdje bio zaboravio sam stari account,radilo se o pc kojeg sam kupio i gdje sam dobio maticnu plocu i i7 procesor pokvaren naravno to sam sredio sve i vise nisam ovdje dolazio,komp je sastavljen uz cijenu od malo vise od 22.500kn,imam 2xmonitora i gtx 1060 6gb.
E sada graficka je odlicna i zadovoljan sam sto vise za ono sto ja igram
fortnite na full i minecraft ultra realistic i sve to sljaka.
Fortnite 80 fps na sve high,ako malo smanjim to je otprilike 120 do 180 a ako sve na medium onda i 200 do 220 fps vrti u nekim djelovima.
Sto se ostalih stvari tice snimam 4k videa i sve ali mene radi novih igara i mogucnosti pa bih ovaj tjedan uzeo novu graficku i tu prica naravno nema kraja.
1080 ti 11gb
Imam u planu uzet 1 za sada 6250kn dodje i nakon mozda godinu dana onda bih jos jednu stavio da bude sli,netko ce reci nepotrebno bacanje novca razumijem sve ja to ali mene vise fascinira kad imas ono 2 graficke nego jednu next gen,zasto neznam volim pogledat kucisce i vidjet sve duplo.
E sada ova rtx 2080 ti vidim da je malo skuplja i da je puno bolja u nekim poljima,nemam bas veliko kuciste iako ce stati 1080 ti,ali ja za ovu rtx 2080 ti nisam nasao nesto lijepo niti pravi review na netu sve sto nadjem stoji ovako
Glasan ventilator,nakon mjesec dana se pokvarila,overpriced i bla bla znaci jel mogu da od toliko review nitko ne napise good,nice i bla bla.
Znaci ja sam tipican igrac fortnite,minecraft ultra realistic i snimam video 4k ali ono sto meni treba je za sljedece igre koje ce doci i zelim vidjet kako je na 1440 ili cak 4k igre pokrenuti...