View Single Post
Staro 02.12.2018., 19:34   #4958
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Zanima me tko će dati 4000 kn za Mi8 kad ima za iste novce ili za 100-200 kn više OnePlus 6T i Galaxy S9.
Xiaomiju je selling point njegova cijena. Selling point je anuliran ako mu je cijena ista kao i konkurencija koja kudikamo ima "zvučnije i sočnije" ime te birtaški status. Nije isto na stol metnut Mi i Samsung brand

Manimo se sada koliko koji vrijedi, ali budimo realni i pošteni. Imaš 4000 kn u džepu. Tko bi kupio Mi8 za te novce (pričamo o modelu sa goldwaya za manje od 2500 kn), bilo tko odavdje.

Xiaomi ionako kod nas kupuju oni koji se malo bolje kuže u telefone. A taj nivo kuženja u telefone za sobom povlači i znanje gdje i kako proći puno jeftinije.

Osobno smatram da jedini plus cijele MiHrvacka Arena ZG priče vidim u tome da kad budem usput, uđem unutra, isprobam Mi8 ili mob koji želim, igram se sa njime 15tak min (što mi je donekle dovoljno da vidim ekran, kameru i neke stvari koje koristim) i onda ga naručim negdje izvana tipa goldway. Ali to sam samo ja.

Inače da, Mi8 za 2500 kn mi je kandidat za zamjenu S7 jedina pizdarija mi je što ga nisam vidio uživo niti isprobao pa čekam Mi Hrvacku da otpre vrata

Sent from Usreo Mobara
Brko je offline   Reply With Quote