Ali znas u cemu ti je problem?
Kako moze postojati neko tako psihički poremećen da to sve ide izmisljati?
kada otvorite link (ovaj glavni), imate na lijevo kao neke najbologove, molim vas da to pogledate kakva je to sramota...
"e sad sam se sjetila da bi vam mogla napisat neke stvari koje sam sebi i plastičnima kupila u miamiu.
sebi:1 rozu minicu,2 poluduge roze minice,1 poludugu svijetloplavu minicu,1 crnu minicu...,3 roze majice,2 crne majice,1 lila majicu...,3 torbice-bijelu,rozu sa srebrnim detaljima i žutu,cipele-crne špicoke,3 sandale-bijele,roze i tamnoroze,1 roze tene i 1 bijele tene,2 rebe,2 haljinice-rozu i svijetloplavu sa žutim cvjetićima,2 kupaća,puno lančića,narukvica,naušnica,šminke da ne govorim...i još puno toga
maji:2 minice-roza i bijela,1 poluduga crna minica,1 rebe,3 majice-roza,tamnoroza i crna,1 cipele-bijele špicoke,1 kupaći,1 haljinicu-rozu,1 torbica-svijetloplava,par lančića,narukvica,naušnica i puno šminke
ivani:1 minica-roza,1 poluduga lila minica,1 rebe,4 majice-lili,2 roze ,bijela,1 cipele-crne sandale,1 kupaći,2 haljinice-tamnoroza i žuta,par lančića,narukvica,naušnica i puno šminke
i majinoj maloj sestri sam kupila neke stvari-neke majice,minice,lančiće.. "
Koji qurac???
Sta je to normalno ?!?!?!?! Ali ljudi pa dajte mi molim vas recite gdje ona živi da je dođem upucati tamo!!!
Pa kako ja ne kuzim kako ?!