Ako apgrejdamo tvoju priču na sljedeći način onda bi se mogla povezati sa problematikom Cock Monday i Links:
Citiraj:
Autor Cartmann
Možda nisi shvatio o čemu pišem, ili ja nisam shvatio o čemu ti pišeš, ali ako se radi o očitoj pogrešci, tu kao kupac nemaš nikakva prava.
Npr. ti (odnosno firma kojoj si vlasnik) želiš prodati stan od 50m2, pogledaš na njuškalo cijene stanova u tom kvartu i vidiš da se kreću oko 2000eur/m2. Poslikaš ga, upišeš podatke u njuškalo i u polje u koje se upisuje cijena stana staviš 2000 eur. Nazove te kupac i kaže da će ga odmah kupiti
|
Ti mu na to kažeš: "da druže - cijeli stan je 2000€! Dam, samo da prodam!". Još mu pošalješ potvrdu da ti je platio cijeli stan 2000€, jer si imao akciju za najbrži prst i najveće budale u Hrvatskoj i onda taj stan još naplatiš još jedno 20-30 puta raznim idiotima poput nas koji očekujemo plaćenu robu za koju nam je potvrđena narudžba i uzeta lova.
Svi veliš dok dođu da je stan jebiga prodan i da ćeš im vratit lovu i sutradan ga objaviš na njuškalu za 100000€
Krenu te javno prozivati i optuživati za zavaravajuću poslovnu praksu i ti kao prava faca, treći dan, oglas makneš.
Jel' sad malo jasnije?
----
Jer brijem da dosta ljudi imalo alternative za neke artikle širom EU, uključujući mene. No s obzirom da mi je njihova poslovnica udaljena 500m zgodnije mi je bilo to riješiti unutar Hrvatistana nego naručivati izvana u tom trenutku.
Naravno, vani akcije više nema, oni uzeli lovu, (za koju ne sumnjam da će sigurno vratiti, oko toga nema dileme) ali i dalje ćemo svi mi kao potrošači popušiti, jer očekujući robu od njih, nismo artikle naručivali duplo iz vana, a sad od njih nema robe, a vani više nema niti akcije i umjesto uštede od cca 700kn - dobio sam jedno fino Ličko rukovanje.
Vezanu uz Amazon - tri BF-a i CM-a zaredom uzimao za više stvari preko njih - uvijek sve uredno došlo, ako nešto nije došlo - nije došlo jer nisam naručio, odnosno nisam mogao naručiti jer je stanje pisalo 0!
Da ne komentiram "zbog navale webšop zaboravio oduzimanje do 10

"