View Single Post
Staro 30.11.2018., 10:15   #3463
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Da li se diskriminacijom kupaca, nepoštenom poslovnom prkasom ili nečim sličnim može smatrati odluka da se roba sa popustom (BF) prodaje isključivo na jednom prodajnom mjestu i bez mogućnosti online kupnje? Pogotovo ako se uzme u obzir da oni imaju poslovnice u svim većim hrvatskim gradovima.
A ne znam. Možda nekom moralnom diskriminacijom da, ali nekom pravnom, mislim da ne.

Citiraj:
Autor Xiaomi Pregled postova
Nego šta nego je prevara, navlakuša ljudi. Zadnja rečenica u članku govori što trebaju ljudi učiniti. Ali mi nitko nije odgovorio kako to da mall.hr kad je imao black friday dugu akciju oglašavao recimo artikle i kad bi se otvorio artikl bio bi podatak koliko je još artikala raspoloživo.

Recimo ja sam uzeo xz1 po 1939kn. I kako su ljudi naručivali tako se pojavilo još 50,40,22,9,5,3,2,1 i nakon tog se više nije moglo naručiti. Kako jedan mall.hr to može, a links koji je dao možda par artikla ima obraza držati akciju čitav dan i primiti 2-3 tisuće narudžbi za mx logitech miš i ne micati i govoriti kako je došlo do zagušenja i sličnih bajki ?
Jer imaju kompletno drugačiju poslovnu politiku i organizaciju. Ne u dobrom smislu.
Nemaju pojma što imaju na skladištu i nemaju veze s web-shopom, tvrde da je to kompletno zasebna "firma unutar firme". Plus toga, rade kompletno nesposobni ljudi na radnim mjestima gdje im nije mjesto.
Mommistake je offline   Reply With Quote