View Single Post
Staro 29.11.2018., 13:30   #131
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Ja se apsolutno slažem s tobom, i dugo vremena sam gurao igre na mid detaljima, sretan kad odem na high.

60Hz-a monitor je dobar, dok ne probaš 100Hz+.
Auto od 100KS-a je dovoljan za sve, dok ne probaš 150+ i pokušaš se penjati na Velebit ili Alpe.
Medium detalji su dovoljni za uživati u dobroj igri, dok ne probaš Ultra.

Problem ljudskog mozga je što se prelako i prebrzo navikne na dobro, i onda se moraš stalno boriti sa svojim mozgom protiv tog poriva.

Primjer, nevezan uz temu, poslovno sam vozio dosta novih autiju (Volvo, Audi, Opel, Kia, Renault, BMW) iz rent-a-car-a. I sada, kad više ne idem na te poslovne putove, moj mozak i dalje želi bolji i noviji auto. Iako radim minimalno kilometara i moj auto iz 2003., sa 240.000km taj posao obavlja odlično. Ali mozak stalno govori "sjeti se kako ti je bilo udobno u Audiju, kako si guštao u vožnji u BMW-u, ili ako ne želiš Audija, uzmi Kiju, isto je bilo tiha i udobna, ili Renaul Clio za gušt u vožnji... samo promjeni auto"...

Taj glasić u glavi je zajebana stvar. Bolji auto ne mislim kupovati, ali bolju grafu sam uzeo

ja taj dio razumijem, tko voli nek izvoli.. živcira me kad netko tupi da nije igranje ispod 60fpsa i slične stvari.. na taj dio sam alergičan..

naravno da je bolje, ali nije neophodno, i samo se o tome i radi
John Creasy je offline   Reply With Quote