Citiraj:
Autor darkydark
Itekako ima, prvi problem je u stavu
|
Hajde
ponovo procitaj sta sam napisao, mozda shvatis. Ne postoji amandman ili ustavno pravo da trgovac
mora tebi nesto
prodati, ugovor je sklopljen kada ga obje strane prihvate a ne samo jedna... pod "nema tu kruha" se misli da nisi ostecen tako da nemas sta ni izganjati sudski, sam kao pojedinac osobno.
Sasvim druga stvar je nepostena trgovacka praksa koja te navela da im ostavis lovu kako bi istu nakon par dana dobio nazad... dakle tu ih se moze ganjati da eventualno dobiju kaznu pod opcenito.
Osobno za ovaj slucaj ih nemam za sta prijaviti jer sve sto sam narucio za sada je u kosarici i ceka se prikupljanje tako da bi moja
prijava u ovom slucaju
bila neosnovana kao prijava pojedinca a pogotovo jer mi je kod nacina placanja navedeno - u poslovnici.
Inace do sada u zivotu sam na inspektorat prijavio sljedece subjekte:
Total Tv
Optima
Links
HT Telekom ( fixna )
Vemil
Iskon
Policijsku stanicu u Beliscu ( voditelja ) - na minstrastvo.
Voditeljicu HZMO u Osijeku - na ministarstvo, zvao me osobno Mirando Mrsic da se izvini.
Kotromanovicu sam jeba majku telefonski radi njegove odluke o uskracivanju materijanih prava iz kolektivnog ugovora dok
je bia ministar, dobio ga nakon 3 dana zvanja ministarstva. Nakon 3mj. mjenjali su onda cjeli zakon... i neke stavke su vracene nazad pod drugim imenom samo.
Dakle od operatera koji me nisu htjeli iskljucit ili ukljucit uslugu do trgovina koje su mi osporavale garanciju, prijavio sam i HEP Plin
jednom jer je korektor za koeficijent izracun plina bio jedan mjesec preko zakonske granice i dobio sam racun veci za 15kn pa sam i to
ganjao i dobi nazad tih 15kn...
dakle nije mi ljeno kada imam se za sta uhvatiti, u ovom slucaju nemam.