Citiraj:
Autor RAUL
Postupci koji predstavljaju zavaravajuću poslovnu praksu
Članak 35.
Zavaravajućom poslovnom praksom smatraju se sljedeći postupci:
5. pozivanje na kupnju proizvoda po određenoj cijeni, bez isticanja činjenice da trgovac ima opravdane razloge vjerovati da neće biti u mogućnosti ponuditi isporuku tog ili sličnog proizvoda po navedenoj cijeni, u vrijeme i u količini koji su razumni s obzirom na proizvod, opseg oglašavanja proizvoda i ponuđenu cijenu, odnosno da neće biti u mogućnosti osigurati da drugi trgovac isporuči taj ili sličan proizvod po navedenoj cijeni, u vremenu i u količini koji su razumni s obzirom na navedene okolnosti.
Sada lijepo svi dignuti prijavu protiv Linksa na
https://prijava.mingo.hr/CD/prijava.jsp i pozvati se na clanak 35 stavak 5. Zakona o zastiti potrosaca.Pa neka gospoda u Linksu objasnjavaju inspekciji sto i kako.
Poslano sa mog C106 koristeći Tapatalk
|
Ja sam ih upravo prijavio na mingo. Ovo zaista nije ok. Oko 9 ujutro sam narucio stvari i naravno da kao ničeg nije bilo u trenutku narudžbe.
Par kolega s posla isto tako naručilo hrpu nekih random stvari i niti jedne bas nije bilo. Možeš mislit. ima po raznim forumima isto tako hrpetina ljudi se javila tako da je upitno osim tih par sto su dobili neke sitnice!