View Single Post
Staro 29.11.2018., 10:46   #3437
azburkabas
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Postupci koji predstavljaju zavaravajuću poslovnu praksu

Članak 35.

Zavaravajućom poslovnom praksom smatraju se sljedeći postupci:

5. pozivanje na kupnju proizvoda po određenoj cijeni, bez isticanja činjenice da trgovac ima opravdane razloge vjerovati da neće biti u mogućnosti ponuditi isporuku tog ili sličnog proizvoda po navedenoj cijeni, u vrijeme i u količini koji su razumni s obzirom na proizvod, opseg oglašavanja proizvoda i ponuđenu cijenu, odnosno da neće biti u mogućnosti osigurati da drugi trgovac isporuči taj ili sličan proizvod po navedenoj cijeni, u vremenu i u količini koji su razumni s obzirom na navedene okolnosti.

Sada lijepo svi dignuti prijavu protiv Linksa na
https://prijava.mingo.hr/CD/prijava.jsp i pozvati se na clanak 35 stavak 5. Zakona o zastiti potrosaca.Pa neka gospoda u Linksu objasnjavaju inspekciji sto i kako.

Poslano sa mog C106 koristeći Tapatalk
Ja sam ih upravo prijavio na mingo. Ovo zaista nije ok. Oko 9 ujutro sam narucio stvari i naravno da kao ničeg nije bilo u trenutku narudžbe.
Par kolega s posla isto tako naručilo hrpu nekih random stvari i niti jedne bas nije bilo. Možeš mislit. ima po raznim forumima isto tako hrpetina ljudi se javila tako da je upitno osim tih par sto su dobili neke sitnice!
azburkabas je offline   Reply With Quote