Otkazali su i meni narudžbu.
Išao sam osobno u Links i pravio se mutav, tip na šalteru mi govori da je narudžba iz "nekog" razloga otkazana i da nazovem webshop info broj sa vizitke koju mi je promptno udjelio. Kaže da on nije upoznat zašto su neke narudžbe odbijene/otkazane i da zovem webshop info broj s vizitke.
Zovem tamo te likove pred njim, kažu mi da je otkazano jer im je ponestalo tog artikla na lageru kad sam ja naručio, pitam ih zašto je artikl bio dostupan na webshopu puna 24h tokom cijelog ponedjeljka, kaže da je to zato jer nisu stigli ažurirati stranicu i jer je bilo jako puno narudžbi taj dan (navodno 2500 online narudžbi). Kažem im da im je takva politika užasna i da ima ljudi koji su puno ozbiljnije zakinuti od mene, ljude koji su uplatili poveće iznose koje će im se vratiti tek kroz par dana. Uputim ih još i da poprate malo forume i portale što ljudi pišu o njima zadnjih par dana. Veli meni lik da ja pošaljem pisanu primjedbu ako hoću na tu i tu adresu, reko nemam vremena ni volje, već ih imate previše i zaželim ugodan dan.
I na kraju vratim liku za šalterom vizitku a on me gleda čudno i govori da ju zadržim, kažem hvala neće mi trebati sigurno više i pozdravim.
Riješili su se stvari s lagera ali su se posrali po dosta kupaca, vrijeme će pokazati koliko će im se to isplatiti.