Za prave fanove Witchera i RPG-a preporučam W3 Enhanced Edition mod i W3EE Lazarus mod (kao mod za mod). Igrao sam na death march kad sam drugi put prelazio i postalo mi je prelagano i monotono u smislu borbi, oružja, alkemije pa nisam ni dovršio. Svakog bossa sam porazio bez upotrebe potiona ili ulja, borba je postala dosadna, samo skakanje i izmicanje do besvjesti. Onda sam našao ova dva moda koji potpuno mijenjaju igru. Glavna promjena u borbi je stamina, odsad svaki zamah mačem ili izmicanje troši staminu i nema više skakanja do besvjesti, skoro svaki napad se može counterat ili se obranit za manje damagea. Odsad je najbitnija priprema za borbu i svejedno ćeš se jako namučiti da ubiješ recimo golema ili leshen. Potrebno je dobro proučiti bestiary i koristiti pravu taktiku za protivnika. Pomalo vuče na dark souls koliko je teško kad nisi pripremljen za borbu. Nekada treba odustati i vratiti se kad imaš bolji mač, ulje i potione spremne baš za tog protivnika. Ovi modovi pretvaraju igru u hardcore RPG, svaka borba je teška, ali balansirani loot i alchemy daju osjećaj da je vrijedilo pomučit se da ubiješ tog protivnika.
Witcher 3 Enhanced Edition
W3EE Lazarus mod