Citiraj:
Autor Bubba
U suprotnom bi barem trebao dati link za to sto trebas (ako je javno dostupan), pa da netko eventualno baci oko...
|
Nije problem link, samo nije dostupno sve bez računa. Nema se pristup ovom "pop up" s postavkama sa slike.
Ovo je
link. Na dnu stranice ima tab "Strategy tester".
Znači radi se o testiranju strategije na tradingview.com, da se vide koje su postavke najbolje na povijesnim podacima. Naravno da nisu (ili ne žele) napravili nikakav smisleni način da se brže pronađu najbolje postavke, nego moraš ručno mijenjati jedan po jedan parametar i pogađati.
Ideja je:
- input polja "Var 1" i "Var 2", trebao bi npr. ostaviti Var 1 = 2, a Var 2 mijenjati od 1 - 100
- onda staviti Var 1 = 3, a Var 2 mijenjati od 1 - 100 itd...
Nakon svake izmjene se izmjene ovi brojevi "Net profit", "Total closed trades" itd.
Meni je dosta da imam csv datoteku i podatke u nekom smislenom redu, da bih mogao to u excelu normalno analizirati.
Na slici se vidi u "Strategy tester" tabu, skroz desno ima "Export" dugme koje baca puno nekih podataka u clipboard, tako da teoretski može i tako ukoliko je čitanje iz clipboarda lakše.
Probao sam "Web scraper" s Chrome store, patio se 4-5 sati s njime i nisam uspio to skinuti niti išta automatizirati osim otvaranja prozora s postavkama.