Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Nemaju svi isti doživljaj, recimo gore "dmr" forumašu i brki nije bilo OK gejmati 32" 1440p
Što se tiče ovog drugog - ako se nema odgovarajuću grafu - lakše je smanjiti refresh rate, nego igrati na nenativnoj rezoluciji tipa 1080p na 32" ili na low. Što se tiče doživljaja može se isto tako reći i da mnogi nebi sa 144hz nikad nazad... tako da sve ima svoje pluseve i minuseve. Ja sam mu samo napomenio da računa na rezoluciju i grafu koja mu treba. Ja i jedan frend smo bili u istoj dilemi kad se taj AOC počeo pojavljivati na alzi prije možda godinu dana i obojica smo zaključili da to nije sport za nas (hranjenje 1440p ili igranje na nenativno rezoluciji ili low), a on ima RX 480 8gb GTR. To mi je palo na pamet jer lik ima igpu, a cpu mu može tjerati max rx 580 8gb, a dvojbeno je koliko je to 1440p gpu, no tog magarca smo već umlatili na drugoj temi. Ajd može i gtx 1070, ipak je veća reza, ali pitanje je hoće li je platiti...
|
Stvarno ne znam što će nekome 144hz pogotovo ako ne gejma za lovu ili nije neki FPS ovisnik koji se 10 sati dnevno igra.
Ne kužim zakaj bi igrao na 1080p ako imaš RX 480 8 GB to je sasvim dovoljno za 2k high-medium (za najzahtjevnije igre).
Onaj koji mi kaže da mu je 32" previše reako bi da ima premali (preuzak) stol ili da je prestar pa se boji promjene.
Ne znam sa čime bi mogao usporediti iskustvo kupovine 32" monitora i
gejmanja na njemu, možda sa onim kad sam prvi put kupio SSD