View Single Post
Staro 28.11.2018., 00:23   #1154
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
PDa, primljeno na znanje medjutim svi tvoji problemi proizlaze iz programske prirode samog dobavljaca ili tvojeg programa s kojim radis.
Da isti azurira svoje stanje redovitije po istom bi se i sam mogao ravnati.

Konkretno ako kod tebe za neki artikl pise 50 komada a pise ti na dosta njih... ako prodas to kroz 1h ili 10min i naravno posto to "nemas u ruci"
kod sebe nego ides zahtjevom prema dobavljacu, da isti azurira ne unutar 1h nego cesce, automatski i kod tebe u webshopu se brojke mjenjaju.
Da pokusam pojednostaviti, jer neces priznat da nisi u pravu.

1. Imas relaciju kupac-->shop-->klik na proizvod i kupovina. Rijesena stvar za kupca.
2. Meni se to odmah skida sa stanja, isti tren.
3. Kupovina kod mene na webu, NE ZNACI automatsko skidanje artikla sa lagera dobavljaca. To se izvrsi u redovno radno vrijeme kada poklikas artikle kod dobavljaca i kupis.

Sad si zamisli situaciju u pola noci sa 10 grafičkih po dobroj cijeni na 5 popularnih web shopova u rvata. Ekipa snimi i poklika na svih 5 shopova po 10 grafa jer svi imaju "dobavljivo". Ko profitira? Onaj koji prvi ujutro dodje do maila, scima referenta ili poklika kod dobavljaca.

A sta ce ostali? E jbga, cupat kosu.

Imao sam ovo ljeto slucaj sa 2 x neka quadro grafa, kom. po 9.000kn u nabavi + pdv.

2 kom na stanju dobavljaca, stavim u kosaricu i rezerviram na 24 sata, to je jedna od opcija koja se koristi cesto. To je bilo popodne, oko 14,00.

Drugi dan ujutro, zaprimljena uplata, idem prema dobavljacu, otvorim web i kosaricu, a ono zrak, nema nista. Normalno zovem i klasika "A cujte, nisu ni bile na stanju jer je bila neka greska u software-u".

Eto ti real tajm.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote