Nije bitno jel ima Gcam ili ne, odnosno bitno je jer mu je to onda nedostatak ako nema. Pa nije da radim hajku, imam mob, ali kvaliteta kamera nije tako dobra s obzirom na to koliko je izhajpan. Slike izgledaju dobro na mobitelu dok ih ne zumiraš i pogledaš bolje, a na monitoru su meh, pogotovo s obzirom da se radi o senzoru koji ima 250% veću površinu od ostalih senzora na mobitelima te 40MP koji su downsampleani na 10MP, a 1:1 ima lošiju kvalitetu po pixelu od ovih ostalih mobitela u njihovim nativnim rezolucijama!
O videu da ne govorim.
Nokia 1020 se ne može staviti u istu rečenicu s ovim Huaweijem, bolja je od bilo kojeg današnjeg mobitela jer je imala zvjersku kameru, osim što je DR lošiji zbog stackinga i puno bržih procesora danas.
Nije moje mišljenje, nego evo nađi mi full size primjer s Mate 20 Pro u idealnim uvjetima koji će biti iti blizu bilo kojem mom primjeru sa 1020.
Čekam da neki od proizvođača izbaci stabilizrani senzor kao što to ima Olympus i koji može napraviti micro-shift koji bi sa ovim brzim procesorima i stackingom dava bolesno dobre rezultate.
Citiraj:
Autor Dottore
Pa ne kužim poantu usporedbe. U krivom smjeru ide. Molim te lijepo, gdje sam spomenuo da je S7 lošiji? Gdje , gdje , gdje?
Mate 20 - da li ima uopće gcam? Što si htio reći unatrag prošloj stranici hajku protiv P20, pa sad ponavljaš opet?
S7 edge - portani gcam, radije upotrijebi stock pa da vidiš koliko ide gore nego Huawei.
Stara Nokia 1020 je slikana sa više sunca i time vidi veća kvaliteta oštrine. Sljepac bi to bolje vidio zbog različitog vremena, svjetla.  Nema gcam , istina boli.
To je tvoje mišjenje, ali nije dovoljno da bi raspravljalo kvalitete u različitim uvjetima zima/proljeće ili ljeto. Jednostavno čisti promašaj, na žalost.

|