stari moj pazi ti ovu foru, ja sam mislio da je onaj kabal za 12v samo produzni, je maune, kad sam ga spojio u biosu je pisalo da je 35° samo sto nisam vristo od srece, e sad kao sto u zivotu nista nemoze bit kako treba, jel, odma sam morao i vidjet da li radi ona automatska regulacija brzina, i naravno sve ti ja to fino složio upalim komp, jeee , necujes ventilator, odem u bios pogledam, ~35° brzina 441rpm??!?!?! nekuzim, sere maticna do jaja, neznam zasto i u asus probeu isto tako pise, e sad divim se ja sam sebi kak sam uspio, al ..opet naravno... nakon 2min temp. je dosla na 60°, ?? prvo nisam vjerovo da je tako pa sam u biosu dobio isto ocitanje, ugasim komp, pipnem passivni hladnjak i dobijem instat plikove kolko me oprzilo , onda sam totalno popizdio i eto sad ga drzi na ispod 40° iako to moze bolje, a ista stvar kad otvorim stranicu kucista temp je niza za 2-3° i non stop se vrti na 5500.
Btw
kad sam izvadio senzor i pogledo ga, jedna strana je bila normalana, a onda druga koja je bila na procesor zaljepljenja je izbljedila totalno, samo sto se nije spalilo, pa sad neznam zasto to nije radilo kako treba
help help....