View Single Post
Staro 15.02.2003., 18:53   #16
kroner
Registered User

kroner's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
stari moj pazi ti ovu foru, ja sam mislio da je onaj kabal za 12v samo produzni, je maune, kad sam ga spojio u biosu je pisalo da je 35° samo sto nisam vristo od srece, e sad kao sto u zivotu nista nemoze bit kako treba, jel, odma sam morao i vidjet da li radi ona automatska regulacija brzina, i naravno sve ti ja to fino složio upalim komp, jeee , necujes ventilator, odem u bios pogledam, ~35° brzina 441rpm??!?!?! nekuzim, sere maticna do jaja, neznam zasto i u asus probeu isto tako pise, e sad divim se ja sam sebi kak sam uspio, al ..opet naravno... nakon 2min temp. je dosla na 60°, ?? prvo nisam vjerovo da je tako pa sam u biosu dobio isto ocitanje, ugasim komp, pipnem passivni hladnjak i dobijem instat plikove kolko me oprzilo , onda sam totalno popizdio i eto sad ga drzi na ispod 40° iako to moze bolje, a ista stvar kad otvorim stranicu kucista temp je niza za 2-3° i non stop se vrti na 5500.
Btw
kad sam izvadio senzor i pogledo ga, jedna strana je bila normalana, a onda druga koja je bila na procesor zaljepljenja je izbljedila totalno, samo sto se nije spalilo, pa sad neznam zasto to nije radilo kako treba
help help....
kroner je offline   Reply With Quote