Citiraj:
Autor OuttaControl
@Silver_tip, očito ne radiš u IT-u pa se ne kontas bas al ok, ja radim pa se kuzim malo.
Prvo pravilo u IT-u je "Korisnik je idiot"
|
Ovo se slazem.
Prvo pravilo IT webshopa je: imamo sve sto postoji u svijetu ili za sto bi ovdasnji ljudi dali pare, samo stancaj na cjenik a dobavljac valjda ima...
Nije istina da ne moze u relanom stanju a evo i primjera jednoga.
Code:
https://uradi-sam.hr/gradevinski-materijal/cerade.html
Imaju 3 trgovine, bila je akcija na cerade 25% dolje. Uzmem 3 u kosaricu i blejim dalje sta imaju.., odem na placanje i narucim sa placanjem po primitku, dobijem narudjbu na mail. Odm kafu gustat... i mislim si ma trebo sam uzeti 5 komada.., vrnem se na stranicu i ubacujem 2 cerade no u kosarici 1 ! Dakle neda mi vise nego sto ima na stanju !
Kako oni nisu propali sa takvim poslovanjem i jos akcija bila jel... dakle moze se ! Sad samo reci da se grafickih proda vise nego cerada u hrvatistanu i
da je IT roba nesto specificno naspram cerade ili kante sa ruckom 12L ? No ono vode trgovci
vecinom a websopove otvaraju
najmanje trgovci pa im je i
poslovanje takvo - sve sam ne trgovacki i po pravilima trgovacke struke. Das lopovu da radi u mjenjacnici.. istina, zna coek sa parama
Nemamo onoliko "Skela složiva, 116,8x60,4x18,6 cm" koliko ste zatražili. ( 100 ) Gle cuda li cuda.... hm... no Links i ostali imaju 152 sticka ako ubacis....