Evo da je "ukratko" opišem moje iskustvo u zamjeni prednjeg stakla na galaxy s8.
Da unaprijed natuknem, trenutno sam u Vijetnamu pa one koje ne zanima ako nije kod nas to napravljeno neka slobodno preskoče.
Dakle, prije samog početka putovanja sam čitao o mogućnostima, cijenama i kvalitete samog popravka ...i sve u svemu , mišljenja su bila dosta pozitivna, pa se time i ja odlučio da ću zamjenu upravu tamo i napraviti.
Prvi dan sam se malo raspitivao kod lokalaca (uz razgledavanje grada) gdje , šta , koliko i kako. Uzevši sve to u obzir prrvo otišao u Samsung centar baš da vidim cijene kod njih. Na kraju je ispalo da "mogu" samo zamijeniti komplet (LCD+staklo) za 166$ - da li je ti zato jer sam očiti turist ili ne mogu samo sanjati, iako je jedan lokalac zvao za mene i rekao mi dvije cijene ...jednu za staklo drugu za komplet. Ništa, rekao ne hvala i idem dalje...
Dođem do druge preporuke, neki official brand servis za sve uređaje koji ti mogu pasti na pamet. Uzmi mi mobitel , pokrenu onaj factory code za provjeru funkcije ekrana i kažu mi da ne mogu popraviti jer je colour off (plava) - screen defective, napišu oni meni i radu njihovih company policy ne mogu/žele zamjeniti staklo...i tu sam skoro odustao.
U biti da skratimo priču , upoznali neke lokalne ljude i baš od jednog od njih ujak ima repair shop, odem tamo uzme mobitel ...pogleda iu kaže nema problema. Samo 5 sati kasnije i upravo u rukama, mobitel kao nov...radi bezprijekorno za svega samo 50$ ...ja sretan on sretan
P.s. ne, nije prevarant i nije mi zamjenio unutarnje komponente niti je posao obavio traljavo. Eto , čisto jedan mali opis i razlike u cijenama ...znam da se radi o Vijetnamu ...ali svejedno