Citiraj:
Autor scarzz
Nisu svi, ja igram od 3.3.5 cesto i sad igra lici na "nesto". Koji handle imas u igri?
|
Username JC Denton, handle Crack.
Igra još ima hrpu bugova, ali je već sada za moje pojmove ogromna prostorom u kojem se igra. Malo sam se zabavljao za vikend s 3.3.6 verzijom, uglavnom sam se motao po Hurstonu (jer mi najčešće bugovi nisu dopustili da odem s njega

).
FPS je na Hurstonu blagi užas, 20, pa sve na niže do 1-2FPS u nekim dijelovima (GPU usage ispod 30%, pa sve do 10-12%). Izvan Hurstona je jako dobar, 45 i više FPS-a.
FOIP i VOIP su fora, ali izgleda da ima bug pa drugi ne vide facijalnu animaciju.
Na Hurstonu se lako izgubit prvi put. Tko god ide, ako zbog nekog buga "poginete" pri slijetanju, nakon respawna u smještajnim jedinicama spustite se liftom van i tražite metro, a ne station... jer je station under construction

Ako idete na EXPO, idete metro linijom za Teasa spaceport i samo idite prema terminalima, na kraju terminala s desne strane je ulaz u EXPO. I BTW, za one koji nisu još probali otići na Hurston , od Olisara treba cca 8min u quantumu. Možete otić na WC i popit kafu u međuvremenu
Uglavnom ćete zbog bugova imati zabavne priče za ispričati supatnicima u igri