Citiraj:
Autor peltierzg
Kratki update, nakon što sam poslao mail na sve adrese u Linksu, ispričao što se dogodilo i digao teme na forumima, kontaktirali su me putem maila.
Ispričali su se radi nastalog nesporazuma. Rekli su da je nastala gužva i da se prodavači nisu snašli te da mogu doći po konzolu po navedenoj cijeni.
Sreća je bila što se sve snimalo tako da nitko nije mogao osporiti da sam zbilja bio drugi u redu...
Na kraju sam uspio doći do konzole i lijepo je od Linksa što su uvidjeli propust i ispravili isti.
|
Kratak rezime, da svima objasnim i da ne multikvotam hrpe posteva, čovjek je dobio
ono što je bilo u najavi i reklami, nije tražio ništa drugo što je bilo nuđeno kao drugi proizvod/komplet. I nije poanta nekog pribiti na križ i razvlačiti po novinama, forumima i zatrpavanju mailovima već je stvar u
lažnom oglašavanju što je zakonom zabranjeno. Nije poanta jel proizvod u pola cijene i je li kolega stajao od 4 ujutro ili je došao 2 dana ranije, bio je u trgovini drugi kupac po redu i jednostavno se ne smije dogoditi da nešto što je oglašavano kao proizvod na određenom popustu bude rasprodano i prije samog početka (malo)prodaje. Oko svega ostalog mi možemo tu trpati svoja mišljenja ali to nimalo ne mijenja odnos trgovina>popust>roba>kupac i obaveze trgovine ako nešto oglašava kao proizvod s popustom. Drago mi je da se
ispostavilo da je u pitanju greška Linksa, bilo tko od nas da je stajao u redu isto tako bi bio razočaran kao i ovaj kolega, tako da omalovažavanje njegovog truda ne stvara većeg frajera od vas, dragi pojedini kolege, jer računajte da ima ljudi koji nemaju velike plaće, neki su bez posla, neki imaju više djece pa im i jedan veći poklon predstavlja velik izdatak ako uračunate rođendane, Uskrs, Bajram, Sv. Nikolu, Hanuku, Hakuna Matatu, Božić i sve ostale prigode kada se poklanja. I vjerujte mi da sam i ja za svog klinca trčao na drugi kraj grada kada je nešto od igračaka bilo na popustu tako da kolegu podržavam u njegovom naporu da se dokopa nečeg po povoljnoj cijeni.