View Single Post
Staro 25.11.2018., 12:24   #1
vex385
Registered User

Datum registracije: Mar 2012
Ring of elysium battle royale

Vidim da nema teme za ovu igru pa da je napravim

Ring of elysium je battle royale tip igre, jako je slicna po dosta stvari sa

PUBG-om, što i ne cudi jer ako sam dobro procitao izdavac Tencent games je sudjelovao u PUBG mobile.

Okruženje je malo drugacije (snijeg) i grafika je po meni bolja i modernija od pubga, igra je malo više arkadna od pubga.

Prije dva dana su došli EU serveri i zasad nema problema s konekcijom i pronalaženjem igrača, manji problem koji se javlja nemam pojma zašto svakom novom igracu u prvih par igara je jeka u slušalicama nakon pricanja u mic, ali svima dosad je to nestalo nakon par partija.

U igri je ko i u ostalim BR žanr igrama važno pobjeci "krugu" koji je u ovoj igri asimetrican i posve nepredvidljiv gdje ce završiti, krug su nazvali" YMIR"

U igri sudjeluje 60 igraca, ima vozila koja je bitno koristiti jer je mapa prilicno velika, pa trcanje s jednog kraja mape na drugi i nije baš preporucljivo.
Svaki igrac na pocetku igre bira svoju klasu, tj. dodatak opreme koju ima, može izabrat paraglider pa kad treba skociti s nekog vrha planine do dole je prakticki u par sekundi, ali nedostatak glidera je manji kapacitet inventory-a.
Drugi tip opreme je meni najzabavniji, snowboard, nije možda mobilno ko paraglider ali korisnije je jer nisu potrebne baš visine za iskoristiti nego mogu i manja brdašca i nagibi, a dosta pomaze u mobilnosti, u ovoj grupi inventory je pojacan naspram glidera.
Treći i zadnji tip opreme je climbing oprema, inventory je još više pojacan,ali s tom opremom je mobilnost najmanja, koristi samo za penjanje na vertikalne stijene, ovu opremu nisam još koristio pa iz prve ruke ne mogu baš detaljno reci kakva je.

Da bi pobjedili u igri trebate se ukrcati u helikopter spasilcke sluzbe, taj helikopter dolazi u zadnjem malom i suženom "krugu" i prima 4 osobe, što baš i nije lako jer dok se penjete ekipa vas može skinuti metkom sa ljestava.

Igra je na steamu i ima nekih 6GB za skinut, BESPLATNA je, imam nekih 500tinjak sati pubga sa Englezima s kojima igram vec par mjeseci ali mislim da smo se definitivno prebacili na ovu jer nam je na prvu fakat zabavna i drugacije je okruzenje.
Isto se moze igrati duo/squad.

trailer su po meni mogli bolje složiti ali ovdje je:

https://www.youtube.com/watch?v=XMwBox8FITU

min system requirements:
  • Processor: Intel i3 8130U(2Cores, 2.3GHz) or equivalent
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GT 730 or equivalent
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 10 GB available space
  • Sound Card: DirectX-compatible using the latest drivers
recommended requirements:
  • OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit version)
  • Processor: Intel i5 2500(4 Core, 3.3HGz) or equivalent
  • Memory: 6 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 or equivalent
  • Network: Broadband Internet connection
  • Storage: 10 GB available space
  • Sound Card: DirectX-compatible using the latest drivers
vex385 je offline   Reply With Quote