Citiraj:
Autor Lewis
Kakvi su ti silver speed switchevi u usporedbi sa brown, red, blue ? Jesu glasni/klikaju li kao blue/red ili su kao brown bez klika ?
Thx
|
Blue koristio jako kratko, vecinu vremena je ta tipkovnica bila backup, cak i kad sam trebao vise pisati sto im je kao primarna namjena, izludili su me
Brown sam koristio duze vrijeme, da tipkovnica nije bila US/ANSI layout ne bih je ni prodao, dosta tiha, taktilni bump mi je cisto ok
Red je linearan switch isto kao i speed silver tako da nije previse glasan, osobno Cherry Red switchevi mi nisu nesto, mislim da je Speed silver tu puno bolji ako cemo usporediti ta dva. Speed silver je cak nesto glasniji zbog kratkog hoda pa kod bottom out-a dobijes dosta glasan ''udarac'', pogotovo sa PBT keycapsima ( tu koristim K70 ko primjer sa exposed switch dizajnom i aluminijem ).
Tako da meni osobno Speed silver je najbolji linearni switch, superioran Redu. Dobro jos su tu Silent red i Black sa svojim nekim prednostima al da ne duljim.
Uglavnom ako imas jos koje pitanje slobodno sve baci na PM da bas ne spamamo temu sa detaljima