Drugovi,
nakrcao sam i T450 i X220 sa svime sto mi je bilo potrebno, ali mora se ici dalje.
Da krenem od vjerojatno tezeg - X220. Tu bih trebao promijeniti kuciste (sto ne gori, ali je bas grdo - ima li neki repozitori strganih laptopa s dobrim kucistima da se kupi?) ali prijeko potrebno - ekran. Gore je onaj non-IPS koji lagano odlazi k vragu, ghosting mu je ko na Tamagoćiju kad ga izvedes vani na -10, a koliko sam shvatio, ima opcija za taj (bolji) IPS ekran. Gdje nabaviti (pouzdano) to cudo? Gledao sam EBayove i tako, ali sve mi mirisi na fejk, iskreno. Predpostavljam da ne postoji hack opcija da se stavi neka veca rezolucija na to 12.5" cudo, a da se zadrzi kontrola osvjetljenja i slicno?
T450tki bi dobro dosla nova backlight tipkovnica, a tu bih svakako volio full HD ekran. Isto je pitanje kao i za gore - odakle to pouzdano nabaviti, jer ponovno - Ebay je prepun "replacement" modela, nikako da nadjem nesto pouzdano sto ne smrdi da bih uzeo to i odradio kako spada (iako neki dobar thread za T450 na redditu s tocnim modelima ekrana koji su kompatibilni, ali kao sto rekoh - nabavka me muci).
TIA!
Bubba