View Single Post
Staro 24.11.2018., 19:46   #3321
poweeer
Premium
Moj komp

poweeer's Avatar

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Tvoje mišljenje o mom mišljenju je totalno nebitno.
Gdje sam ja napisao da sam i ja to mogao napraviti?
Normalno da ne mogu tako nešto napraviti jer nisam toliko poludio.
Gledam akcije, ali mi ne pada na pamet u 4 ujutro ići pred trgovine radi usranog plejstejšna, to nema veze s akcijama, to je idiotizam.
I onda još zivkati novinare nakog toga i plakati kako tvoj sin ne može igrati najmodernije igre, vjerovatno će imati teško djetinjstvo radi toga.
Neki ljudi stvarno padnu nisko radi para...
Svaka budala ima svoje veselje.

Osobno nebih stajao 4 sata pred trgovinom radi plejstejsna, ali u situaciji da mi netko ponudi da MORAM znaci MORAM danas kupit plejstejsn, radim od 9 a trgovina otvara u 8, i ustedjet cu trecinu ili neki slican POSTOTAK MJESECNE PLACE ako pricekam 4 sata, pa bome bi pricekao 4 sata, kada bi MORAO to kupit i kada bi postotna usteda bila tolika.
A cak i da sam toliko bahat da izignoriram takvo sto i odem ga kupit kasnije za tri put vise love, opet nebi jer bi racunao da u 4 sata stajanja mogu ustedit love da uplatim u neku udrugu za spas zivotinja, azil ili slicno gdje ce 4 sata mog stajanja spasit 4 psica npr. umjesto da ih spalim jer eto imam.

I nije zivkao novinare jer nije dobio plej stejsn za 500 kuna ili koliko li nego zato jer je stajao 4 sata i otisao doma bez plejke ko budala, pa ja bi popizdio da sam im ga htio kupit za 1 lipu ako bi stajao 4 sata i da me odpile na neposten nacin, svatko bi.

Ovdje gdje ja zivim stoje 3 dana pred kompleksom kuca da bi ostavili 40,000 eura pologa medju prvima i dobili PRILIKU (ne garanciju) da ju kupe, jer kuca nije bilo po toj cijeni bas.
Mislim da je nedavno bio slucaj da su 7 dana kampirali, uzimali godisnji itd. Neko bogatiji bi se tome trebao rugati po tvojo logici?
Poveznica je ista. Samo je red velicine drugi.
Netko u Africi to ne treba raditi jer ni nema kucu nazalost, ali to nije nikako razlog da onom koji ima za nesto se ruga jer ide ustediti ili ne spiskati novce za koje negdje RADI i gdje ako izabere opciju da nece cekati XY sati mora odraditi 100xXY sati da bi zaradio razliku. Da se radi o 5 kuna razumio bi tvoj upis, al ovako je jako bezobrazan prema covjeku koji je ode na forumu, jer se s tom razlikom novaca moze stosta za svoju obitelj korisnog napravit a ako ne treba za svoju onda mozda tudju, za neku zivotinju ili sto ja znam sto.

Pozivam doticnog gospodina, posto je ode dobro popljuvan bez ikakvog razloga da svakog ko pljuva dodatno spusti na zemlju i stime sto je ustedio uplati 100 kuna nekom azilu za zivotnje

npr. https://www.facebook.com/spas.udruga/

Zadnje izmijenjeno od: poweeer. 24.11.2018. u 20:25.
poweeer je offline   Reply With Quote