Citiraj:
Autor peltierzg
Evo sada sam pročitao članak i fakat su ga prenapuhali 
Vjerovatno u žaru pisanja, ispala živa melodrama, ako ništa barem nisu mašili fudbal.
I Jutarnji je kontaktirao mene, ne ja njih, da sam znao da će izaći ovakav članak, ne bi davao nikakvu izjavu...
Ali šta je tu je 
|
Neka je jutarnji napisao članak. Trebao si poslati email udruzi potrošač i gospodarskoj inspekciji. Nakon što si čekao 4 sata više fakat nije do novaca nego principa. Ali nije ni princip tu toliko bitan, bitno je sto levaju ljude po reklamama. Kao oni imaju prave popuste, oni imaju pravi američki djir samo bez ijednog komada s reklama. SUPCI šugavi prokleti. Sada znamo provjereno I dokazao ono što smo i prije sumnjali. Ovo je bila jedinstvena prilika prijaviti sve gospodarskoj.
To što ovdje pojedini govnjari forumasi kao par postova gore jelte jedu baš to što jesu, ne sekiraj se. Uvijek ima faca koji su velika gospoda a dupe bi dali za 100kn u djepu. Ja sam osobno ljen pa mi se neda cekat, ali da želim nešto kćeri kupit i da mi je to prilika kako ostvariti čekao bih dva dana sa smiješkom na licu.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk