View Single Post
Staro 23.11.2018., 12:20   #1019
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Opet ako uzmemo u obzir stanje države kakvo je trenutno, možda je ovo ljudima jedan od pokušaja plačanja stanarine, režija i ostalih životnih troškova. Tužno u svim opcijama.
Da, sto je narod siromasniji, veci su redovi... Pogledaj samo malo bolje te redove i opcenito kako su ti ljudi u velikoj vecini obuceni itd...

Evo ti jos jedan primjer, ja radim drva godinama u sumi... odes u sumariju i trazis samoizradu i tak, napravis si godisnje 30m drva, unazad 2 godine ne
mozes dobiti vise od 20/25 a i to ce smanjiti se jer prije je lugar znao pitati ima li ko jos da oce raditi drva a sad su liste cekanja.
Mi "stariji" jos nekako i dobro prodjemo i dobijemo, ne mogu rec ali pritisak je ogroman na lugare.

Vidis po motorki tko radi za sebe a ko sjece sam da se spasi, proda nesto.. dodje u sumu sa motorkom od 300/500kn jednokratnom i sam da mu posjece plac neka izdrzi... sve proda i ako je zaradio 500kn, sretan covjek.

Citiraj:
Autor HCS Pregled postova
Zašto ne shvaćaju da ako je više od deset ljudi u redu ispred njih, šanse da dobiju ono što su ciljali apsolutno minimalne.

Zato jer nada umire zadnja....