Citiraj:
Autor 1v@n
Pa ako netko od zaposlenika hoće sebi ostaviti kad je vrijeme za kupce, treba dobiti po prstima.
|
Mos misliti...
Halo Bing, nacrtaj se ovdje sutra ujutro i povedi brata

Uvjek ce se naci kako trgovac moze maznuti bilo sto sa akcije. Mene vise zivcira ono nabijanje cijene i onda popust 80% pa dolazimo do 10% popusta od stvarne cijene ili cijene u drugim trgovinama gdje ista stvar nije na popustu.
Zar zbilja zakonodavac u hrvatistanu nije rijesio to pitanje po meni nepostene trgovacke prakse i zavaravanje i dovodjenja kupca u zabludu ?
Zar je moguce da cijena kao prekrizena/redovna moze biti apsolutno bilo koja cijena koju si trgovac smisli ?!?
Evo konkretno na ekupi:
GC2870H je do akcije imao redovnu cijenu za gotovinu 1379kn
GC2870H na akciji ima redovnu cijenu za gotovinu 1274kn
Dakle pojeftinio je 7,6% a sada pise akcija 15% i prekrizena cijena je 1.499,00Kn a juce bila ista ta
Takodjer su se promjenile cifre u otplatama nesto sitno no poanta je da netko laze, ili popust u postocima ili redovna cijena.
Hebe lud zbunjenog i nitkom nista... zbilja ne znam kako je u ostaku €u ali imam osjecaj da smo mi totalni divlji zapad po pitanju
takve prakse i raj za trgovce tj. kod nas kao trgovac mos lovit u mutnom do iznemoglosti, dozvoljeno sve sto se tice manipulacijom cijene artikala.