View Single Post
Staro 22.11.2018., 23:29   #967
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Editirao ili ne editirao, vidio sam što si napisao. Napisao si da je tvoj frend stupio u kontakt sa prodavaonicom i da su mu rekli da ima 3 R7 1700. Šta je tu izbačeno iz tvog posta, ne znam. Tko ti je editirao post ne znam jer na tapatalku to ne vidim. Znam samo što si napisao i to sam prenio dalje.

A ovo oko kriplanog 8700 je besmrtno. Ne znam samo zašto si ga brže bolje prodao ako bi sad kupio opet više komada.
Nekakav i7 6850K (ako se ne varam) ti je sutra isto na akciji u HGšrotu. Taj sigurno drži RAM u Dual Channelu i "ubije" ryzena u singletredu, samo ti treba ploča od 2 soma kuna, RAM već imaš.

https://www.hgshop.hr/proizvod/proce...-2011-3/212648

Sent from Usreo Mobara
U drugoj temi se mod prijeti s bananjem ko napiše išta što nije po PS-u, u ovoj mod spama zajedno s ostalime. Epic

Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova

lol, pa to i ja govorim, nije da moraš raditi u trgovini da to zaključiš, a ni ne treba ti neka inteligencija.
Samo što bi mogao dobiti kontra efekt, da imaš frustrirane ljude po trgovini, a ne one koji žele nešto dodatno kupiti.

Forumaši su možda 1% kupaca, 99% ostalih nikad neće saznati za ovu trakavicu. Uostalom, i loš marketing je marketing.

Šta mislite koliko će sutra robe biti u Linksu na Trešnjevci? Isto par komada, i još su frajeri napisali da se dođe prije 8 xD