View Single Post
Staro 22.11.2018., 23:17   #965
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor zalman1 Pregled postova
Ekšuli, najbolje bi bilo da se može kupiti online.
Tko još danas pravi akcije isključivo u poslovnicama iako imaju uredan webshop?

Očito trgovci kojima je namjera zajebavat naivne ljude, a i svoje zaposlenike jer će im taj dan 500 ljudi ući u trgovinu i pitati isto pitanje.
I onda ćemo se opet čuditi kako su trgovci nekulturni i nemaju strpljenja.
Takve gluposti mogu pasti na pamet samo našim poslovnjacima.

Ako ne mogu kliknuti "kupi" neću ni trošiti svoje vrijeme, realno, bilo bi me sramota tamo se gurati s "povampirenom" ekipom.
I kako bi riješio 358 ljudi koji u isto vrijeme klikću na isti artikl sa stanjem 1 i žele ga kupiti?
Opet bi bilo cmizdrenja na sve strane.

Da si ikad radio u trgovini, znao bi da im je cilj ljude dovesti u prostor, jer ako kupac i ne nađe ono po što je došao, vjerojatno će naći nešto drugo i opet ostaviti novce.

Nadalje, svaki ozbiljni dućan ima brojače na ulazu. Koliko god blesavo zvučalo, i te brojke netko prati i radi statistiku. Idealan način za nabiti brojke posjećenosti pred kraj godine.

Ne radim u HgSpotu, ali baš ću Sašu pitati koja je ideja iza cijele ovakve organizacije crnog petka. Umjesto privlačenja kupaca, odbijaju ih s ovakvim forama da imaju nešto na akciji, a to je već u nečijim rukama i na oglasniku. Daj onda internu prodaju za zaposlenike par puta godišnje, a ovo ostavi kupcima. Pa ako netko od zaposlenika hoće sebi ostaviti kad je vrijeme za kupce, treba dobiti po prstima.

Rasprava o akcijama se svela na kuknjavu, buuhuu imaju samo jedan artikl koji me zanima i sigurno ga je netko već kupio.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 22.11.2018. u 23:22.
1v@n je offline   Reply With Quote