View Single Post
Staro 21.11.2018., 21:03   #5
Estarriol
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Teško će ti netko nešto reći kad su lani osnovani ,stranica o nama ne radi uopće ... Ja se ne bi usudio osim ako ideš osobno preuzimati.

Sve to stoji da te štiti zakon ali ako oni ugase firmu ti si samo jedan u redu za naplatu i adio ��

Kolika je razlika u cijeni naspram slijedeće trgovine?

A odlučio sam riskirati. Makar bi mi mogli dati neki popust jer ovako teško da će opstati (ako uopće im je to cilj).

Uzeo sam preko kartice na rate, tako da ako ne isporuče kroz par dana mogu barem (pokušat) osporiti kod banke. Web payment im se odvija preko HT PayWay i nabiju još nekih 0.75% provizije na plaćanje putem kartica.

Oni su jedini u RH koji (navodno) imaju taj monitor dostupan, zvao sam Links kao Alienware distributera i oni su rekli kako ga neće nabavljati za ovu regiju. Druga opcija je bila amazon.de ili amazon.co.uk, ali onda ništa od garancije (doduše ovdje se nadam da će TM mi isporučiti monitor i opstati dovoljno dugo da mogu iskoristit garanciju).

Čak sam gledao firmu na FINA, prošle godine su imali nekih 270.000 kuna prihoda i poslovali s mizernom dobiti i googleao vlasnike, al nisam našao ništa konkretno.

Javim se kroz par dana s krajnjim rezultatom, al realno, da nemaju taj monitor, ne bih im prišao. Sada ćemo vidjeti hoće li ocjena biti dobar ili izbjegavat.
Estarriol je offline   Reply With Quote