Citiraj:
Autor DSA
Šta se evntualno može nadograditi još na ovu mašinu? Nisam vidio da iko na temi ima t550
|
IPS ekran (ako je ovaj FHD s TN matricom), RAM, interna baterija (ako je nema, uz vanjsku), SSD/HDD većeg kapaciteta i još dodatni m.2 SSD (99% isključivo SATA). TO su mogućnosti, a ono što tebi treba samo ti znaš
Citiraj:
Autor zgmmax
Pitanje u vezi baterije.
Lenovo Vantage mi javlja da je condition good, Full charge capacity: 30,93W, a ono sto me buni je da je design capacity: 60,65W.
Cycle count je 548.
Dal je baterija vec pri kraju? Nije mi bas bitna autonomija posto ce u vecini slucajeva biti na docku.
Laptop je u losijem stanju, izlizan je trackpad i kompletno kuciste je vidlo bolje dane.
|
Baterija s 548 ciklusa nije baš "već" degradirala

Što se trackpada tiče, radi se o naljepnici koja se može skinuti i možeš naručiti novu. Što se kućišta tiče, sve dijelove sam vidio na eBayu pa...
Citiraj:
Autor hedgehog
Nikako da dobijem odgovor, pa da pitam znalce tu  Koliko vrijede još T420? Prodavao bi svoj, a ne znam koliko bi tražio uopće. Može se dobiti oko 1000kn sa 8GB RAM-a i SSD-om 240GB?
|
Može bez beda, dapače, pogotovo ako je baterija "zdrava". Osobno bih krenuo sa 1400 pa spuštao ako ne bi bilo kupaca.