Meni odgovara da su smanjili kolicinu vozila, radije pjehaka, na bf me i privuklo sto mozes pjeske odsolirati na mapi malo, odmaknuti se od zarista borbe itd. a ne vozila... sad pretpostavljam da za nesto pre kompetitivno to nije bas naj naj, ali zato se moze otvoriti private server pa napucat brzinu spawna vozila i stvar rijesena.
To sto granate nisu unlimited mi je fora isto - ekipa napusta tenkove radi toga sto mi je ok jer me izrazito zivciralo u situacijama kad ti bas treba tenk da neka nubara totalna udje u njega ode na neku livadu i pokusava skidat pjesake s 50 kilometara i neograniceno roka, sad ga takav nece znati drugo nego abandonati nakon minutu dvije... Ali da bi im oruzje moglo biti mocnije to svakako, premal je radijus eksplozije kod tenka.
Medjutim s avionima su napravili suprotno, previse ih je, brz spawn, nisam nikad probavao vozit avione u bfu a i kad jesam bi ga prije stukao nego bi uzletio, medjutim ode ga cak i ja znam vozit, onda netko tko ga bas forsira fakat moze maltretirati s njim, ajde jos na conquestu, ali na rushu je koma kad uleti neki iole koji je ok s avionom - a ko sto je maloprije spomenuto, s tla ih se neda skinut, hrpa direktnih pogodaka i nista.
Ovo s spotanjem protivnika nisam ni skuzio dok nije ati-freak spomenuo, to je odlicno.
Mape su malo prebljestave, ne izgleda ko real world nesto divlje, pre uredjene su, fali mi mapa tipa Laguna Presa iz bc2 ono da je bas divljina, nesto tipa delta force djir. Ova otvorena bojista su pre ispeglana, u bf1 su se bar posvetili kolicini "debrisa" po mapi tj nekakvom ispravanju iz tla itd, ode jos to nisam vidio.