View Single Post
Staro 20.11.2018., 07:24   #9331
jazzwa
Premium
Moj komp

jazzwa's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Ne preporučujem uzimanje preko web-a, imao sam ogromne probleme zbog toga.
Ove godine u 08.mj. istekao ugovor s t-com iz kojeg su me pred kraj ugovora nazvali i ponudili da produžim po istim uvjetima, bez ikakvog popusta na što nisam pristao.

Preko web-a pristanem na vip, tj nakon chat-a prebacim se na dopsivanje mailom sa službenim prodajnim predstavnikom koji mi daje ponudu cca 70 kn jeftiniju od trenutne koju plaćam t-com, to je bilo dopodne, to isto poslijepodne me zovu iz t-com "služba za dugogodišnje korisnike" i ponude mi 20 kn jeftinije od vip-a i poklon karticu sa 400 kn, pristanem i kažu mi da samo javim vip-u da odustajem od njih.
Šaljem na mail dotične osobe iz vip-a s kojom sam sve dogovorio da odustajem, sutra dobijem odgovor da pošaljem razloge odustajanja i scan osobne. Napravim to u roku 5 min i nema odgovora jedno 2-3 dana, kada sam ih zvao nekoliko puta savjetuju mi da sastavim pisani razlog za odustajanje sa vlastoručim potpisom, skeniram to i osobnu i pošaljem na SZK. Napravim i to.
Nakon još 2-3 dana u kući ne radi telefon, nema interneta, zovem t-com kažu mi gospodine vi niste naš korisnik.
Tlak na milijum, zovi vip, prijetim zaštitom potrošača, prebacili me bez ikakve obavijesti, što su by the way dužni jer tako piše u njihovom ugovoru koji mi je došao poštom 2-3 dana nakon što sam ostao bez usluge u t-com.
Znači, prvo su me prebacili, pa onda stigao ugovor i dan dva poslije stigla oprema, što sam odmah odbio primiti. Zovi ih ponovo da ću ih tužiti, navodno greška u sustavu bla bla bla
Sva sreća prodajna predstavnica iz t-coma bila ok, zvao sam i nju da nešto napravi da ne želim imati ništa sa vipom i da i ona sa svoje strane nešto napravi što je i učinila i eto nakon 8 dana bez ikakve usluge vratili me na t-com, produžio ugovor dobio sve kako sam i dogovorio.
jazzwa je offline   Reply With Quote