View Single Post
Staro 19.11.2018., 23:16   #2991
orson
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor thubanx6 Pregled postova
Ali ideja P50ke mi je bila, sav posao u jednoj mašini koju mogu ponijet sa sobom i to funkcionira iznimno dobro.

...

Meni na P50 tipkovnica isto nije u centru radi numpada ali stvarno mi nikad nije bilo jasno u čemu je problem. Nisam ni primjetio dok mi netko nije rekao.
Baš mi nikako ne utječe na ugodu rada.
Imati mašinu koja bi bila dobra za sve je utopija (kao i bicikl, za idealni setup trebaju ti barem 2, ako ne i 3 ). Doma imam X1C1 u najjačoj konfiguraciji koji je uz FHD mod bez obzira na starost još uvijek odličan stroj, ali sam za casual surf, multimediju i putovanja jučer naručio MS Surface Pro 6 tablet: upola je lakši, nečujan jer je i5 verzija pasivno hlađena pa nema ventilator, ima izvrstan 3:2 ekran i bateriju koja traje. Iako je po speckama tablet procesorski duplo jači, ne mislim da će laptop skupljati prašinu, jednostavno postoje situacije kad ga je ugodnije koristiti i vice versa.

Za tipkovnicu si sretan što ti ne smeta, meni je to koma (i nisam jedini) te nikada ne bih uzeo takav laptop. Zato je Lenovo i napravio X1 Extreme model koji, iako je 15", nema numerički dio tipkovnice.
orson je offline   Reply With Quote