Citiraj:
Autor Warrior
Evo, da podijelim ovdje iskustvo s TCom-om, dakle, prije tjedan dana zamijenili su mi stari ZTE ruter jer sam se žalio na LAN brzinu te dobio najnoviji Speedport Plus. Zadnje dvije godine imao sam stabilnih 18Mbps, a ZTE mi pokazivao maximum 20Mbps (govorim o internet brzini, LAN brzina se popravila). Ja bio zadovoljan internet brzinom. Došao tehničar, izmjerio brzinu i kaže da mi sada novi Speedport pokazuje max. 22Mbps.
Ali tu nedjelju, brzina mi je pala na 10Mbps. Razgovarao sam 3 puta sa SZK, 2 puta s prodajom (ističe mi 2-godišnji ugovor ovaj mjesec), 2 puta s tehničkom službom i oni kažu da vide da sam imao 20Mbps, ali da moja linija podržava maximalno 19Mbps i da mi ne mogu opet uključiti 20Mbps brzinu jer će biti nestabilna. Ja nikako da ih uvjerim da sam imao stabilnih 18Mbps do prije tjedan dana, zadnje dvije godine.
Rasprava više nema smisla i sutra dajem nalog za prelazak na A1 gdje su mi rekli da mi daju 19Mbps i još su jeftiniji. Ne vidim više razloga da se navlačim s TCom-om jer ih očito nije briga za zadovoljstvo i brigu korisnika.
Nakon 4 godine bye-bye, s njima sam bio od početka otkako sam izgradio kuću. Šteta što ovo ne mogu podijeliti na njihovom FB-u jer imaju zabranu slanja objava.
|
Desila se jedna od 2 stvari:
a) novi router ima niži signal to noise ratio tj. operaterov signal je jednako kvalitetan ali tvoj novi router ima lošiji HW pa ili lošije prima ili šalje operateru slabiji signal. Onda t-com ljudi vide izvješća tvog routera ili izvješća sa svojih deviceva koji kažu da je s/n ratio niži nego prije i oni zaključe da treba spustiti brzinu.
b) U tvojoj zgradi / okolici je uključeno još XY novih maxADSL usera i sad će svima biti s/n ratio malo lošiji. Možda je tebi bio na granici, a sad je pao ispod te granice.