Evo, da podijelim ovdje iskustvo s TCom-om, dakle, prije tjedan dana zamijenili su mi stari ZTE ruter jer sam se žalio na LAN brzinu te dobio najnoviji Speedport Plus. Zadnje dvije godine imao sam stabilnih 18Mbps, a ZTE mi pokazivao maximum 20Mbps (govorim o internet brzini, LAN brzina se popravila). Ja bio zadovoljan internet brzinom. Došao tehničar, izmjerio brzinu i kaže da mi sada novi Speedport pokazuje max. 22Mbps.
Ali tu nedjelju, brzina mi je pala na 10Mbps. Razgovarao sam 3 puta sa SZK, 2 puta s prodajom (ističe mi 2-godišnji ugovor ovaj mjesec), 2 puta s tehničkom službom i oni kažu da vide da sam imao 20Mbps, ali da moja linija podržava maximalno 19Mbps i da mi ne mogu opet uključiti 20Mbps brzinu jer će biti nestabilna. Ja nikako da ih uvjerim da sam imao stabilnih 18Mbps do prije tjedan dana, zadnje dvije godine.
Rasprava više nema smisla i sutra dajem nalog za prelazak na A1 gdje su mi rekli da mi daju 19Mbps i još su jeftiniji. Ne vidim više razloga da se navlačim s TCom-om jer ih očito nije briga za zadovoljstvo i brigu korisnika.
Nakon 4 godine bye-bye, s njima sam bio od početka otkako sam izgradio kuću. Šteta što ovo ne mogu podijeliti na njihovom FB-u jer imaju zabranu slanja objava.